Instagram selfiespot

‘Custom Build’ voor Klanderij Twentec Enschede.

Image Image
Client
  • Klandertij Twentec - Enschede
Datum
  • September - December 2021
Onze Services
  • Creatie & design van de rooms
  • Decors bouw van 4 instagram rooms
  • Video en foto productie promotie materiaal
  • Opening met Signjugglers en dansers
  • Polaroid foto-activatie

DOELSTELLING

Voor het winkelcentrum van Klanderij Twentec heeft Masters of Experience een gratis instagram room gebouwd. Het doel van deze ruimte was simpel: trek meer jongeren naar het winkelcentrum of laat ze zichzelf langer vermaken in het winkelcentrum. Door een plaats te creëren die geschikt is voor jongen om foto’s en video’s te maken, geef je ze niet alleen een leuke herinnering mee, maar ook een unieke locatie om content te maken.

Gezien sociale media zoals Instagram en TikTok helemaal in zijn tegenwoordig, zijn dergelijke locaties erg gewild. De ruimtes zijn geheel “custom” en kunnen naar wens worden opgebouwd. Klanderij Twentec heeft de conceptualisering en creatie van de ruimtes geheel uitbesteed aan Masters of Experience. Alles wat je ziet, is in-house geproduceerd.

"Weet u het even niet meer ? Laat ons u adviseren en met u meedenken!"

Camille - CEO
The Klanderij Room
The Jungle Room
The Mirror Room
Van concept creatie, naar realisatie

Voor deze case zijn 3D renders gemaakt door onze media-afdeling. Om zo goed mogelijk het idee wat wij hebben over te brengen, zorgen wij altijd voor de juist voorwaarden. Van de potentiële ideeën die met een ruwe pitch de nieuwsgierigheid kietelen, maken wij een accurate en uitgebreide 3D render. Op deze manier kan er niets mis gaan in de communicatie over de uiteindelijke creatie en de uitvoering.

Beschikt u over bestektekeningen en plattegronden van uw pand? Geweldig! Met deze tekeningen kunnen wij namelijk nog sneller en nog preciezer te werk gaan. Onze media-afdeling bevat kennis of bouwtechnische tekeningen en kan deze gebruiken in de uitwerking van de 3D renders.

Binnen het huidige project heeft Masters of Experience de Klanderij geheel ontlast van alle zorgen omtrent de room. Vanaf de creatie en opbouw van de ruimte tot aan het onderhoud en afbouw. Wij ontzorgen de klant volledig, zodat zij zichzelf kunnen focussen op wat echt belangrijk is voor hen business.

De decors zijn geschikt om voor langere tijd de laten staan en kunnen per seizoen ook worden geüpdatet. Er zit geen houdbaarheidsdatum aan de ruimtes indien deze goed worden onderhouden.

May the experience be with you.

MASTERS OF EXPERIENCE
  • Share:

Samenwerken? Graag!

Geef ons vage doelen en ideeën,
dan zorgen wij voor een pitch op maat!

Locatie Amsterdam

Limmerick 56
1046 BH Amsterdam
NEDERLAND

hello@mastersofexperience.nl

+31 6 19923048

Locatie Eindhoven

Geldropseweg 59C
5611 SC Eindhoven
NEDERLAND

design@mastersofexperience.nl

+31 6 20 51 86 76

The ultimate experience

©2022 Masters of Experience
contact-section