Customer Case

Dutch Technology Festival

2022 - Klokgebouw Eindhoven
Dutch Technology Festival 2022
  • Lawrence Dance Music Ltd.
Datum
  • January - March 2020
Onze diensten
  • Creatie & design activatie ; instagram room
  • 3D custom banner design
  • Acrylaat hologram stands op maat
  • Custom made Instagram & Facebook (AR) filter
  • Integratie dynamische QR code
  • Custom fotobooth met branding op maat

DOELSTELLING

Binnen het Dutch Technology Festival draait alles om de laatste technische innovaties. Voor hun evenement in Juni 2022 zijn zij met de vraag gekomen of wij een leuke en relevante fotoactivatie konden realiseren voor het festival. Dit uiteraard geheel in lijn met het thema en de branding. De bedoeling was dat mensen een leuke foto voor later eraan over konden houden.

Er is gekozen voor een custom 3D backdrop met aan de voorkant ‘Holografische’ stands, die de illusie gaven van een hologram. In dit geval waren het gegraveerde acrylaat platen met afbeeldingen op maat voor het festival. Onder de acrylaat platen waren op maat gemaakte stands met LED verlichting gemaakt, voor een levendig en kleurrijk resultaat.

Naast de backdrop met de acrylaat stands is er ook gekozen om een fotobooth neer te zetten. Deze fotobooth was helemaal naar technologisch thema ingericht. Met custom branding aan zowel de binnen als buitenkant. Op de achterkant van de booth was een QR code geplaatst met een directe link naar de Instagram & Facebook filter. Deze is ook door onze Masters op maat gemaakt voor de activatie.

"Onze Masters hebben hun skills ontwikkeld uit een passie."

Camille CEO
Instagram filter op maat
Alternatief concept
Set dressing
Het beste concept voor de doelstelling

Een goed idee komt niet op magische wijze tot stand. Uiteraard gaan er een hoop ideeën en concepten aan vooraf. Ook bij dit project, hebben wij meerdere designs gemaakt, voordat wij op de juiste versie uitkwamen.

Er is uiteindelijk gekozen voor de futurische server ruimte, omdat deze beter aansloot bij het thema en het concept wat weg moest worden gezet. Dat betekent niet dat alle ideeën die zijn opgedaan, niet op een later moment kunnen worden ingezet. Dankzij het design proces beschikken wij over tal van concepten die al zijn bedacht, maar nog niet geheel zijn vast gelegd. Wie weet past een van deze concepten wel direct bij jouw wensen!

Nieuwsgierig naar hoe wij te werk gaan ? Kijk dan hier en bekijk hoe wij te werk gaan vanaf de start tot aan de oplevering.

May the experience be with you.

Masters of Experience
  • Share:
Masters of Experience © 2022. All rights reserved.
All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Samenwerken? Graag!

Geef ons vage doelen en ideeën,
dan zorgen wij voor een pitch op maat!

Locatie Amsterdam

Limmerick 56
1046 BH Amsterdam
NEDERLAND

hello@mastersofexperience.nl

+31 6 19923048

Locatie Eindhoven

Geldropseweg 59C
5611 SC Eindhoven
NEDERLAND

design@mastersofexperience.nl

+31 6 20 51 86 76

The ultimate experience

©2022 Masters of Experience
contact-section